Home Crowdfunding Vi præsenterer Patreon Video | Patreon Weblog

Vi præsenterer Patreon Video | Patreon Weblog

0
Vi præsenterer Patreon Video | Patreon Weblog

[ad_1]

I dag lancerer vi tidlig adgang til Patreon Video for alle kvalificerede kreatører. Uanset om du giver en hurtig opdatering bag kulisserne eller offentliggør det nyeste hele afsnit af din eksklusive serie, giver Patreon Video dig mulighed for at være dit mest autentiske, kreative selv. Der er ingen annoncer og ingen trolle i kommentarerne, og du behøver aldrig at bekymre dig om at havne på den forkerte facet af algoritmen. Der er kun dig, dit arbejde, og de mennesker, der elsker det, du laver.

Integreret video i høj kvalitet lige ved hånden

Nu kan du nemt uploade HD-videoer direkte til Patreon. Ikke flere problemer med personal hyperlinks eller brug af tredjepartsintegrationer – video er nu en ubesværet del af det at kreere på Patreon. Du får fuldt ejerskab over dit arbejde, og hvem der ser det.

Saml dit fællesskab omkring medrivende oplevelser af høj kvalitet

Lever en førsteklasses oplevelse til dine sponsorer på både mobil og internet med HD-video, billede-i-billede og muligheden for at caste til andre enheder. Du har alt, hvad du behøver, så du kan skabe en medrivende oplevelse for dine sponsorer, uanset hvordan eller hvor de ser dit arbejde.

I modsætning til andre platforme, hvor dit arbejde bliver forplumret af annoncer eller nedprioriteret af algoritmen, giver Patreon dig en direkte forbindelse til dit publikum. Det arbejde, du laver, ryger direkte ud til dem, der holder mest af det. Det er deres adgang til at få endnu mere ud af deres medlemskab. Og du får deres udelte opmærksomhed uden endeløs scrolling.

Konverter flere followers med forhåndsvisninger

Vil du give hele din fanbase et smugkig på, hvad de går glip af på Patreon? Du kan nemt oprette og dele forhåndsvisninger af de af dine Patreon-videoer, der kun er for sponsorer. Du styrer længden af forhåndsvisningen og coverbilledet, hvilket giver dig fleksibilitet til at oprette dine egne teasere, dele dem på dine sociale medier og fremskynde din medlemskabsvækst.

Patreon Video indgår free of charge i Professional- og Premium-abonnementet til og med 2023

I perioden, hvor der er tidlig adgang, ønsker vi at give kreatører tid til at prøve Patreon Video, så de kan få indblik i, hvordan integreret video kan føje værdi til deres medlemskab.

Derfor giver vi alle kvalificerede kreatører med Professional- eller Premium-abonnement 500 timers add af videoer frem til udgangen af 2023.

Efter 2023 planlægger vi at indføre nye priser for Patreon Video, der tager højde for udgifterne forbundet med internet hosting og det at streame video lokalt.

Når vi lancerer de nye priser, har alle kreatører med tidlig adgang yderligere 6 måneder til at bruge deres 500 timer. Og de videoer, du uploader i perioden med tidlig adgang, udløber ikke. Du mister ikke adgangen til dem, og dine sponsorer kan stadig streame disse videoer, selv efter udgangen af 2023. Du vil også fortsat have mulighed for at linke til eller integrere videoer fra andre platforme.

Kom i gang

Du kan se, om du er kvalificeret til Patreon Video, i dine Kreatørindstillinger, eller du kan få flere oplysninger i Hjælpecenteret.

[ad_2]

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here