Home Crowdfunding Maak kennis met Patreon Video

Maak kennis met Patreon Video

0
Maak kennis met Patreon Video

[ad_1]

We lanceren vandaag de vroege toegang tot Patreon Video voor alle makers die in aanmerking komen. Het maakt niet uit of je een snelle replace achter de schermen geeft of de nieuwste volledige aflevering van je exclusieve serie publiceert; Patreon Video opent de deur voor je om je meest authentieke, creatieve zelf te zijn. Er zijn geen advertenties, geen trolling in de reacties en je hoeft je nooit zorgen te maken over dat je aan de verkeerde kant van het algoritme belandt. Het gaat alleen om jou, je werk en de mensen die houden van wat je maakt.

Geïntegreerde, hoogwaardige videoprestaties binnen handbereik

Nu kun je eenvoudig HD-video’s rechtstreeks uploaden in Patreon. Geen gedoe meer met niet-vermelde hyperlinks of integraties van derden te moeten gebruiken – video’s maken is nu een naadloos onderdeel van Patreon. Je krijgt volledig zeggenschap over je werk en wie het kan zien.

Breng je group samen aan de hand van hoogwaardige, meeslepende ervaringen

Bied je patrons een hoogwaardige kijkervaring, zowel op mobiel als op het web met HD-video, picture-in-picture en casting naar andere apparaten. Hier is alles wat je nodig hebt om een meeslepende ervaring te creëren voor je patrons, ongeacht hoe of waar ze je werk bekijken.

In tegenstelling tot andere platforms waar je werk wordt overschaduwd door advertenties of het algoritme negatieve effecten heeft, sta je met Patreon rechtstreeks involved met je publiek. Het werk dat je maakt gaat rechtstreeks naar de mensen die er het meest om geven. Het is hun backstage-pas om nog meer van hun lidmaatschap te ontgrendelen… en je krijgt hun onverdeelde aandacht, zonder eindeloos geblader.

Converteer meer followers met voorbeelden

Wil je je hele fanbase een voorproefje geven van wat ze missen op Patreon? Je kunt eenvoudig voorbeelden maken en delen van je Patreon-video’s die exclusief voor Patreon zijn bedoeld. Je bepaalt zelf de omslagafbeelding of de lengte van het voorbeeld. Zo heb je de flexibiliteit om je eigen teasers te maken, deze te delen op je socials en sneller meer leden te krijgen.

Patreon Video is nu tot en met 2023 beschikbaar zonder further kosten voor in aanmerking komende makers met Professional- en Premium-abonnementen

Tijdens de vroege toegangsperiode willen we makers de tijd geven om Patreon Video uit te proberen, zodat ze kunnen zien in hoeverre een geïntegreerde video waarde kan toevoegen aan hun lidmaatschap.

Daarom geven we alle in aanmerking komende makers met Professional- en Premium-abonnementen 500 uur aan geüploade video’s tot aan het einde van het jaar 2023.

Na 2023 zijn we van plan nieuwe tarieven in te voeren voor Patreon Video die rekening houden met de kosten van het intern hosten en streamen van video’s.

Wanneer we deze nieuwe tarieven introduceren, geven we alle makers met vroege toegang further 6 maanden de tijd om hun 500 uur op te gebruiken. De video’s die je uploadt tijdens de vroege toegangsperiode zullen niet verlopen. Je verliest de toegang tot deze video’s niet en je patrons kunnen deze video’s nog steeds streamen, zelfs na 2023. Je kunt ook video’s van andere platforms koppelen of insluiten.

Aan de slag

Je kunt zien of je in aanmerking komt voor Patreon Video in je instellingen voor makers, of je kunt meer informatie vinden in het Helpcentrum.

[ad_2]

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here